Football Talk

Αποκαλυπτικός ο Ελίασον: «Συζητάμε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Αποκαλυπτικός ο Ελίασον: «Συζητάμε με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της ΑΕΚ για το ματς με την Ίντερ ντ' Εσκάλδες, ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στο μέλλον του και στις συζητήσεις που έχει με την «Ένωση» για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η σεζόν ξεκινά για την ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ ντ' Εσκάλδες, στην OPAP Arena, το βράδυ της Τετάρτης (24/07, 21:00), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στο μέλλον του στην «Ένωση», τονίζοντας πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Είχαμε μια σεζόν που όλοι είμαστε απογοητευμένοι στο τέλος που δεν κατακτήσαμε τους στόχους μας. Κυρίως που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Και είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Και έχουμε ένα τεράστιο έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Και δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα με υποδέχθηκαν καλά και είμαστε ευγνώμονες. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν φήμες. Εγώ και η ΑΕΚ έχουμε εξαιρετική σχέση. Και νομίζω πως θα βρούμε μια λύση για να συνεχίσουμε μαζί και στο μέλλον. Έχουμε επαφή για επέκταση του συμβολαίου για ακόμα έναν χρόνο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0