Football Talk

«Λαμέλα είσαι τρέλα, με τη νέα μας φανέλα»: Ο Αργεντίνος σταρ παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ! (video)

«Λαμέλα είσαι τρέλα, με τη νέα μας φανέλα»: Ο Αργεντίνος σταρ παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ! (video)

Η ΑΕΚ αποκάλυψε τη φανέλα για τη σεζόν 2024-2025, βασισμένη σε κλασικές φανέλες του παρελθόντος και με τον Έρικ Λαμέλα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η αναμονή για τους φίλους της ΑΕΚ τελείωσε! Η «Ένωση» αποκάλυψε τη νέα της φανέλα για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025.

Με το κίτρινο χρώμα να κυριαρχεί και περιέχοντας μαύρες πινελιές, είναι έτοιμη να φορεθεί από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και να ξεκινήσει η προσπάθεια για να γραφτεί άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Έρικ Λαμέλα σε ρόλο μοντέλου, οι «κιτρινόμαυροι» μέσω του βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο, γράφοντας μάλιστα την περιγραφή «Λαμέλα, είσαι τρέλα, με τη νέα μας φανέλα!», προχώρησαν σε αυτή την αποκάλυψη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ σχετικά με τις νέες φανέλες της ομάδας:

«Αποκαλυπτήρια για τις νέες φανέλες της ΑΕΚ! Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024 – 2025 είναι εδώ, σε συνεργασία με τη Nike και την 11Teamsports.

Η πρώτη εμφάνιση είναι κίτρινη με μαύρες λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά, με μαύρο σορτσάκι και κιτρινόμαυρες κάλτσες. H δεύτερη είναι μαύρη με κίτρινες λεπτομέρειες στη φανέλα και η τρίτη λευκή.

Οι νέες φανέλες της ομάδας μας θα είναι διαθέσιμες από το ΑΕΚ Store, στην OPAP Arena, από αύριο Τετάρτη, ημέρα του πρώτου αγώνα της σεζόν απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες».



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0