Football Talk

«Ο λόγος που ο Ποντένσε δεν είναι στις ΗΠΑ με τη Γουλβς, είναι ένας... τραυματισμός!»

«Ο λόγος που ο Ποντένσε δεν είναι στις ΗΠΑ με τη Γουλβς, είναι ένας... τραυματισμός!»

Λόγω τραυματισμού και όχι λόγω προχωρημένης μεταγραφής, η απουσία του Ντάνιελ Ποντένσε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Γουλβς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας. Αν και η αποχώρησή του, θεωρείται δεδομένη.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν ακολούθησε τη Γουλβς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις ΗΠΑ. Μάλιστα, αρκετά ΜΜΕ της Αγγλίας άρχισαν να μεταφέρουν ένα μήνυμα του Πορτογάλου εξτρέμ προς τη διοίκηση των «λύκων», σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Πάντως, με νέο δημοσίευμα από το «Νησί», τονίζεται πως ο Ποντένσε δεν ακολούθησε την ομάδα του στις ΗΠΑ, λόγω ενός τραυματισμού. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως το μέλλον του βρίσκεται στη Γουλβς. Άλλωστε, ακόμα και οι Άγγλοι στο Twitter, βάζουν τη λέξη «τραυματισμός» εντός εισαγωγικών, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται περί... δικαιολογίας!

Συγκεκριμένα, στο ίδιο ρεπορτάζ του expressandstar.com, έχει γραφτεί πως τόσο ο Ποντένσε, όσο και ο Γκονζάλο Γκέδες, είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0