Football Talk

«Ο Κορέα θα φύγει από την Ίντερ, ακόμα κι αν κάνει την προετοιμασία της... ζωής του!»

«Ο Κορέα θα φύγει από την Ίντερ, ακόμα κι αν κάνει την προετοιμασία της... ζωής του!»

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, επιβεβαιώνει πως ο Χοακίν Κορέα είναι «ξένο σώμα» στην Ίντερ, οτιδήποτε κι αν κάνει στη φετινή της προετοιμασία. Τι τονίζεται για την ΑΕΚ;

Κάθε μέρα και πιο μακριά από την Ίντερ ο Χοακίν Κορέα. «Και την καλύτερη προετοιμασία της καριέρας του να κάνει φέτος, θα φύγει από την Ίντερ», αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας, για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, έχει ενδιαφέρον πως το ίδιο ΜΜΕ, το inter-news.it, ενώ έκανε λόγο προ ημερών για επίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς τον παίκτη, που μάλιστα απορρίφθηκε, επανέφερε το θέμα τονίζοντας πως επίσημη κίνηση για τον Αργεντίνο φορ δεν έχει γίνει από την «Ένωση». Ακριβώς ό,τι είχε ειπωθεί από την πλευρά της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο μέλλον του, τονίζεται πως δεν είναι στην Ίντερ. Μοιάζει δεδομένο πως θα αποχωρήσει, είτε μέσω μεταγραφής, είτε μέσω λύσης συμβολαίου, βάζοντας στο «κάδρο» των ομάδων που ενδιαφέρονται, πλην της ΑΕΚ και της Ρίβερ Πλέιτ, και την Εστουδιάντες. Καταλήγει, ωστόσο, πως «κανένας δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0