Football Talk

«Τώρα ναι, το σίριαλ Φώτη Ιωαννίδη έχει... χαρούμενο τέλος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!»

«Τώρα ναι, το σίριαλ Φώτη Ιωαννίδη έχει... χαρούμενο τέλος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!»

«Βόμβα» από την «A Bola», που τονίζει πως το σίριαλ του Φώτη Ιωαννίδη και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φτάνει στο τέλος του, με ευχάριστη κατάληξη για τους Πορτογάλους! Το δημοσίευμά της κάνει λόγο για πενταετές συμβόλαιο και 23 εκατομμύρια ευρώ, στα «ταμεία» του Παναθηναϊκού, χωρίς να υπολογίζεται το ποσοστό μεταπώλησης.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό μέσο Α Bola, η υπόθεση Ιωαννίδη φτάνει στο τέλος της.

«Η σαπουνόπερα γύρω από τον Ιωαννίδη πλησιάζει στο τέλος της. Ευτυχισμένη έκβαση για τα Λιοντάρια, που εδώ και πολλές εβδομάδες έχουν επικεντρώσει όλη την προσοχή της αγοράς στην απόκτηση του 24χρονου Έλληνα επιθετικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν το βασικό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό.»

Άξιζε η υπομονή και η επιμονή για τα «λιοντάρια» που είναι μία ανάσα από το να φέρουν τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα.

Ο 24χρονος επιθετικός φαίνεται να υπογράφει συμβόλαιο 5 χρόνων μέχρι το 2029, ενώ ο Παναθηναϊκός θα λάβει 23 εκατομμύρια ευρώ (20 εκατομμύρια καθαρα συν 3 σε μορφή μπόνους).  

Πάντως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει σχεδόν κλείσει τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή και το μόνο που μένει είναι να τα «βρουν» στο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.  Οι «πράσινοι» σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλουν το 20% με τους Πορτογάλους να προσπαθούν να το κατεβάσουν. 



Agora sim! O que falta para Ioannidis ser reforço do Sporting

Leia aqui: https://t.co/mG1SAuCoKt#futebol #nacional #fotisioannidis #panathinaikos #sporting #rúbenamorim

— A BOLA (@abolapt) July 23, 2024




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0