Football Talk

«Ένα βήμα από τη Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»

«Ένα βήμα από τη Σπόρτινγκ ο Φώτης Ιωαννίδης»

Βόμβα από τον Ιταλό δημοσιογράφος, Νικολό Σκίρα ο οποίος αποκαλύπτει πως ο Φώτης Ιωαννίδης επί της ουσίας προβάρει την φανέλα των «Λιονταριών» της Λισαβόνας, έχοντας συμφωνήσει σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, με παχυλές απολαβές!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην πορτογαλική ομάδα, με την οποία φέρεται να τα έχει βρει για συμβόλαιο έως το 2029.

Εδώ και μερικές ώρες, στην Πορτογαλία κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον 24χρονο επιθετικό να έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο από τη Λισαβόνα, ενώ πριν από λίγο, ο Σκίρα προχώρησε την υπόθεση στο επόμενο στάδιο, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Σπόρτινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν γίνεται αναφορά στις διαπραγματεύσεις της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό, με το δημοσίευμα να αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα βήμα μακριά από την Σπόρτινγκ. Οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί για συμβόλαιο μέχρι το 2029».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0