Football Talk

Μάκης Γκαγκάτσης: «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό» (video)

Μάκης Γκαγκάτσης: «Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Μάκης Γκαγκάτσης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στην προσπάθεια που θα κάνει η ΕΠΟ να πείσει και τους «πράσινους!»

Με δηλώσεις του, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας θα προσπαθήσει να πείσει και τους «πράσινους», προκειμένου να γίνουν κι εκείνοι συμμέτοχοι της νέας προσπάθειας που, όπως δήλωσε ο ίδιος, στοχεύει να πάει το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά. Αναλυτικά, ένα απόσπασμα των όσων ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης για τον Παναθηναϊκό:

«Πιστεύω πως θα προσπαθήσουμε να πείσουμε και τον Παναθηναϊκό. Ξέρετε ότι επείγει η νέα ΚΕΔ. Είναι κάτι που ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως ήθελε να προέλθει από λίστα της UEFA. Αυτό είναι που θα γίνει. Από εκεί και πέρα οι πράξεις μας θα δείξουν αν θα μπορέσουμε να πείσουμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε αυτό εδώ το κομμάτι», ανέφερε.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, το «τριφύλλι» εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, εξαπολύοντας “βέλη” κατά του Μάκη Γκαγκάτση.

Δείτε το βίντεο:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0