Football Talk

Δεν το «κουνά» από τον Πειραιά: Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Ελ Κααμπί!

Δεν το «κουνά» από τον Πειραιά: Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Ελ Κααμπί!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέγραψε νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό, δίνοντας οριστικά τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από το «λιμάνι».

Δεν πάει πουθενά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο Ολυμπιακός είχε δείξει με κάθε τρόπο πως επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Μαροκινό «killer» και εν τέλει, το έκανε πραγματικότητα!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο σέντερ φορ και έτσι, θα παραμείνει στο «Λιμάνι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έτσι, ένα μεγάλο «κεφάλαιο» του φετινού καλοκαιριού για τους Πειραιώτες είχε αίσιο φινάλε, κάνοντας πράξη την επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Υπενθυμίζουμε πως ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού στο Europa Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα, πέτυχε συνολικά 33 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν.

Στο μήνυμά του για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παλέψαμε και κερδίσαμε μαζί, κατακτήσαμε μαζί και τώρα συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε μαζί. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0