Football Talk

«Η Ίντερ σκέφτεται τη λύση συμβολαίου του Κορέα!»

«Η Ίντερ σκέφτεται τη λύση συμβολαίου του Κορέα!»
Δημοσίευμα από την Ιταλία, εξηγεί ένα νέο πλάνο της Ίντερ, ώστε να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο ζημιωμένη από τον Χοακίν Κορέα.
Στην υπόθεση του Χοακίν Κορέα αναφέρεται ιταλικό δημοσίευμα, το οποίο αναλύει τα δεδομένα για την επικείμενη αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από την Ίντερ
 
Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι και η ιταλική ομάδα αναζητά τρόπους για να επέλθει το «διαζύγιο». Παρόλα αυτά, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. 

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα το Calciomercato, οι «νερατζούρι» σκέφτονται να λύσουν το συμβόλαιο του Κορέα, ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν και κάποιες προϋποθέσεις. 
 
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, εάν οι πρωταθλητές της Serie A θελήσουν να αποδεσμεύσουν τον 29χρονο, τότε θα πρέπει να πληρώσουν ολόκληρο τον ετήσιο μισθό του, δηλαδή 6.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και να καλύψουν ένα ποσό της τάξης των 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, που προκύπτει από έξτρα αποδοχές, εκτός του καθαρού μισθού του.
 
Περίπου ίδιο είναι και το ποσό που ζητά για να τον παραχωρήσει, συνεπώς εάν δεν το λάβει από κάποιον άλλο σύλλογο, θα έχει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ κόστος από την υπόθεση. 
 
Η νέα σκέψη της Ίντερ είναι ότι εάν δεν υπάρξει πρόταση 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, τότε θα προτείνει. στον Κορέα, λύση συμβολαίου πληρώνοντας το μισό μισθό του. 

Σε περίπτωση που υπάρξει αυτή η λύση, η Ίντερ δεν θα χρειαστεί να καλύψει κόστος 15 εκατομμυρίων ευρώ και ο σύλλογος θα εξοικονομήσει περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ! 
 
Μάλιστα, σε αυτό το σενάριο, ο ποδοσφαιριστής θα έμενε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0