Football Talk

EURO 2024: Η γερμανική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα πριν τον τελικό!

tags :
EURO 2024: Η γερμανική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα πριν τον τελικό!

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται από τα αγγλικά ταμπλόιντ που αναφέρουν πως η γερμανική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS, ώρες πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του EURO.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της αγγλικής εφημερίδας SUN, η γερμανική αστυνομία απέτρεψε τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS ώρες πριν τον τελικό μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας στο Βερολίνο. Η αστυνομία διέπραξε εφόδους σε σπίτια υπόπτων και συνέλαβε τρία άτομα. Οι ειδικές δυνάμεις του γερμανικού στρατού κατάφεραν να αποτρέψουν επιτυχώς ένα χτύπημα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, στόχευε τη ζώνη, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι φίλοι των Άγγλων στην Breitscheidplatz. H αστυνομία επέδραμε σε συγκριμένα σημεία στο Πότσνταμ όπου αναζήτησε πέντε άνδρες, οι οποίοι φέρονταν πως στο παρελθόν είχαν εκφράσει την υποστήριξή τους για τον ISIS.

Οι εν λόγω άνδρες, οι οποίοι τελούσαν υπό την παρακολούθηση της γερμανικής αστυνομίας εθεάθησαν στο σημείο, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι Άγγλοι φίλαθλοι, δίπλα από μία εκκλησία, προτού συλλφηθούν. Αξιωματικοί της γερμανικής αστυνομίας ανέφεραν πως «τα σπίτια τριών από αυτούς στο Πότσνταμ έγιναν φύλλο και φτερό».

 

Οι Γερμανοί είχαν στο μυαλό τους ό,τι συνέβη σε αυτό το σημείο (Breitscheidplatz) όταν 12 άτομα είχαν βρει τραγικό θάνατο και 56 ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση τζιχαντιστών κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτασμών.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, με τις αιτιάσεις για μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας να είναι διαρκώς αυξανόμενες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0