Football Talk

Αποθέωση για τον Μέσι: Τον τίμησε για τους 45 τίτλους της καριέρας του η Ίντερ Μαϊάμι! (video)

Αποθέωση για τον Μέσι: Τον τίμησε για τους 45 τίτλους της καριέρας του η Ίντερ Μαϊάμι! (video)

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο Copa America της μυθικής καριέρας του, γίνεται πολυνίκης του… αθλήματος παγκοσμίως και η Ίντερ Μαϊάμι διοργάνωσε γιορτή προς τιμήν του για το ιστορικό του κατόρθωμα!

Ο Λιονέλ Μέσι πλέον τα ‘χει… 45! Η κατάκτηση μιας ακόμη κορυφής μπαίνει στο λαμπερό βιογραφικό του, χαράσσοντας ακόμη βαθύτερα το εδώ και χρόνια ανεξίτηλο όνομά του στα βιβλία της ιστορίας.

Ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, με την back to back κατάκτηση του Copa America εναντίον της Κολομβίας τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας (15/07) μετρά 45 (!) τρόπαια συνολικά στην μυθική καριέρα του, προσπερνά κατά ένα τον Ντάνιελ Άλβες.

Περιθώρια... δεν υπήρχαν και… το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Ίντερ Μαϊάμι είναι να τιμήσουν τον Αργεντινό θρύλο. Επιλέχθηκαν 45 παιδιά των ακαδημιών, όσα και οι τίτλοι του, τοποθετημένα βάσει χρονικής σειράς του έτους κατάκτησης του τροπαίου, κρατούσαν το ανάλογο χαρτί. Στο κέντρο τοποθετήθηκε ένα τεράστιο πανό με τον αριθμό 45 και στον ίδιο δόθηκε ένα κάδρο με διάφορες στιγμές του, οι οποίες σχημάτιζαν τον ίδιο αριθμό.

Η γιορτή έγινε μέσα στη Φλόριντα προ της εντός έδρας νίκης εναντίον του Σικάγο με 2–1.  



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0