Football Talk

Α Bola: «Τεράστια αύξηση αποδοχών σε Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό!»

Α Bola: «Τεράστια αύξηση αποδοχών σε Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό!»
Οι Πορτογάλοι αναφέρονται στην πρόθεση του Παναθηναϊκού να επιβραβεύσει τον Φώτη Ιωαννίδη με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.
Ένα ακόμη δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την «A Bola» να αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει μία «γενναία» αύξηση στον 24χρονο επιθετικό.

Στο σχετικό δημοσίευμα, γίνεται λόγος για την επιμονή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να αποκτήσει τον διεθνή φορ, αλλά και για το γεγονός πως η Μπολόνια φαίνεται να απομακρύνεται από τη σχετική «κούρσα».

Όπως τονίζουν πάντως οι Πορτογάλοι, το «τριφύλλι» και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος, επιθυμεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο θα «αγγίζει» τα 1.6 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Αυτή τη στιγμή, ο ποδοσφαιριστής αμείβεται με λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» επιθυμούν να αυξήσουν κατά πολύ τις αποδοχές του 24χρονου και να τον μετατρέψουν σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ.

Επιπλέον, η «A Bola» υποστηρίζει ότι ο Ιωαννίδης έχει πειστεί από το πρότζεκτ των «Λιονταριών» και βλέπει με καλό μάτι μία πιθανή μεταγραφή του στην Πορτογαλία.

Πάντως, όσον αφορά στο θέμα της αναπροσαρμογής, τα ποσά που αναφέρουν οι Πορτογάλοι δεν φαίνονται να είναι ακριβή, ωστόσο δείχνουν την θέληση του Παναθηναϊκού να επιβραβεύσει τον Ιωαννίδη για τις εμφανίσεις του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0