Football Talk

Στην Κροατία για πρώτη φορά ο Ράκιτιτς: Ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ Σπλιτ!

Στην Κροατία για πρώτη φορά ο Ράκιτιτς: Ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ Σπλιτ!
Μπορεί ο Ίβαν Ράκιτιτς να μετρά 16 γκολ και 105 συμμετοχές με την εθνικής Κροατίας, ωστόσο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην πατρίδα του στο 36ο έτος της ηλικίας του!

Έξι μήνες έμελλε να διαρκέσει η περιπέτεια της Σαουδικής Αραβίας για τον Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος τον περασμένο Γενάρη άφησε την αγαπημένη του Σεβίλλη για χάρη της Αλ Σαμπάμπ και του εξωπραγματικού συμβολαίου των 20 εκατομμυρίων (!) δολαρίων το χρόνο.

Πλέον, επισημοποιήθηκε, μία απόφαση καρδιάς που έλαβε προ ολίγων ημερών: η παρθενική του παρουσία στην Κροατία, στην χώρα των προγόνων του, καθότι αν και βέρος Κροάτης ο ίδιος, γεννήθηκε στην Ελβετία από μετανάστες γονείς. ‘

Επαιξε εκεί απευθείας ποδόσφαιρο για μία διετία, προτού κάνει το άλμα για την Bundesliga και τη Σάλκε το 2007 στην οποία έμεινε για τέσσερα χρόνια, μέχρι να ξεκινήσει να κοσμεί τα ισπανικά γήπεδα με τα χρώματα των Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα.

Στο 36ο έτος της ηλικίας του, ο Ράκιτιτς ανακοινώθηκε από τη Χάιντουκ Σπλιτ και ετοιμάζεται για το νέο «κεφάλαιο» της σπουδαίας καριέρας του. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0