Football Talk

«Ψάχνεται» για Ζότα Σίλβα ο Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο 24χρονος εξτρέμ που κοστολογείται στα 12 εκ. ευρώ;

«Ψάχνεται» για Ζότα Σίλβα ο Παναθηναϊκός: Ποιος είναι ο 24χρονος εξτρέμ που κοστολογείται στα 12 εκ. ευρώ;

Την περίπτωση του 24χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Ζότα Σίλβα, εξετάζει ο Παναθηναϊκός, για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσής του! Ποιο είναι το προφίλ του ποδοσφαιριστή, η αξία του οποίου φτάνει στα 12 εκατομμύρια ευρώ;

Την ενίσχυση στα εξτρέμ αναζητά ο Παναθηναϊκός, γι’ αυτό και φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ζότα Σίλβα!  

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 24 ετών που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της χώρας του, για λογαριασμό της Βιτόρια Γκιμαράες! Είναι δεξιοπόδαρος, παίζοντας και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή, ως σέντερ φορ.

Προέρχεται από μία εντυπωσιακή χρονιά, με την Γκιμαράες. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκοντας δίχτυα σε 15 περιπτώσεις! Μάλιστα, μοίρασε ακόμα 7 τέρματα στους συμπαίκτες του.

Οι συγκεκριμένες επιδόσεις οδήγησαν φυσικά στην «εκτόξευση» της αξίας του, η οποία, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt!

Πέρα από αυτό, όμως, μέσα στο 2024 χρίστηκε και για πρώτη φορά διεθνής! Πήρε χρόνο συμμετοχής σε δύο φιλικά της Εθνικής Πορτογαλίας τον περασμένο Μάρτιο, κόντρα σε Σουηδία και Σλοβενία.

Ακόμα, η κομβική του παρουσία για την Γκιμαράες την περίοδο που ολοκληρώθηκε, του έδωσαν την ευκαιρία να αποτελέσει μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας της χρονιάς, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!

Το συμβόλαιο του Ζότα Σίλβα με τον πορτογαλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, κάτι που φυσικά, καθιστά την υπόθεσή του αρκετά δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν για την απόκτησή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0