Football Talk

Το μήνυμα του Φενούτσι προς όσους... ορέγονται τον Ρικάρντο Καλαφιόρι! (video)

Το μήνυμα του Φενούτσι προς όσους... ορέγονται τον Ρικάρντο Καλαφιόρι! (video)

Φεύγει ή μένει ο Καλαφιόρι;  Γιουβέντους, Άρσεναλ ή μήπως Μπολόνια; Ο CEO της ομάδας, Κλαούντιο Φενούτσι ήταν ξεκάθαρος!

Το που θα καταλήξει ο Ρικάρντο Καλαφιόρι αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός που ανήκει στη Μπολόνια έχει στο παρελθόν συνδεθεί με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Γιουβέντους, της Λίβερπουλ, ενώ εσχάτως η Άρσεναλ φαίνεται να διεκδικεί πολύ γερά την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια έφεση και ως αριστερός μπακ.

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του 22χρονου αμυντικού ερωτήθηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους, ο CEO της Μπολόνια, Κλαούντιο Φενούτσι, ο οποίος απάντησε πως «Δεν υπάρχει Γιουβέντους, δεν έχω ακούσει τίποτα γι’ αυτούς σας ευχαριστώ» προσφέροντας μάλλον πρόσθετους λόγους αισιοδοξίας στους φίλους των «Κανονιέρηδων». Πάντως όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και με την Μπολόνια να δυσκολεύεται να συναινέσει σε πώληση που θα της αποφέρει λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, καθώς η Βασιλεία διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 40%.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και μέχρι να ικανοποιηθεί η ευχάριστη έκπληξη της περυσινής σεζόν στη Serie A, όλα δείχνουν πως ο Καλαφιόρι θα παίξει κανονικά με τη Μπολόνια τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0