Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»!

Σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν με αντίπαλο τον Άγιαξ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που στάθηκε η ομάδα στο γήπεδο, παρά την ήττα με 1-0 (19/07).

Μπορεί στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε 1-0 από τον Άγιαξ (19/07), ο προπονητής του όμως, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Μάλιστα, μίλησε για τους καινούργιους παίκτες και τα νεαρά παιδιά, που έχει μαζί του στην Ολλανδία:

«Ήταν το πρώτο φιλικό που δίναμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ σύντομα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, παίξαμε αρκετά καλά για πρώτο φιλικό και είδα καλά πράγματα στην ομάδα. Δεν έχουμε πίεση αυτή τη στιγμή το καταλαβαίνετε. Η ομάδα την παρούσα στιγμή μπορεί να παίξει μέχρι ένα σημείο, έχουμε νέους παίκτες, καινούργιους που πρέπει να βάζουμε στην ομάδα. Είδαμε πράγματα που μας άρεσαν, σήμερα θα έπρεπε να τελειώνουμε περισσότερες φάσεις».

Δε δίστασε να αναφερθεί και στους στόχους του συλλόγου με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν:

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε οι απαιτήσεις και οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Στο Europa επίσης να έχουμε μια καλή πορεία, αλλά συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις θέλουμε να τα πάμε καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0