Football Talk

Ο… ανέτοιμος Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άγιαξ (1-0), αλλά το πρώτο δείγμα παραμένει θετικό! (video)

Ο… ανέτοιμος Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άγιαξ (1-0), αλλά το πρώτο δείγμα παραμένει θετικό! (video)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2024/25, με τον Άγιαξ να παίρνει τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» με πολλές αλλαγές και… βαριά πόδια, κατάφεραν να δυσκολέψουν πολύ τον «Αίαντα», που χάρη στον Πάσλιβ κράτησε το 1-0 (19/07).

Στο πρώτο του φιλικό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Άγιαξ. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς (19/07, 1-0), όμως έδειξαν μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ενώ ακόμη βρίσκονται στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Μία απροσεξία του Ντόι στη μεσαία γραμμή ήταν αρκετή για να πάρει το προβάδισμα ο «Αίαντας», ο οποίος χρειάστηκε τις σωτήριες επεμβάσεις του Πάσβιλ για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Δυναμικά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με τον Κουτσίδη να βγάζει μία εξαιρετική κάθετη στον Κωστούλα, στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε για λίγο άουτ.

Σημαντική απόκρουση έκανε ο Πασχαλάκης στο 15’, διώχνοντας με τα πόδια την προσπάθεια του Φιτζ-Τζιμ.

Ο «Αίαντας» κατάφερε να πάρει το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, χάρη σε μία άρτια αντεπίθεση. Στο 43ο λεπτό οι Ολλανδοί έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, με τον Φορμπς να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη. Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ δεν χαράμισε αυτή την ευκαιρία και έκανε με άνεση το 1-0.

Τρομερή φάση για τους «ερυθρόλευκους», με τον Μασούρα να «ξεχύνεται» στον χώρο και να βρίσκεται απέναντι με τον Πάσβιρ, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του, απλώνοντας το δεξί του πόδι.

Άλλη μία σπουδαία επέμβαση από τον Πάσβιρ, αυτή τη φορά από σουτ του Μάρτινς, με τον κίπερ του Άγιαξ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, στο 73ο λεπτό.

Η αρχική 11αδα του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Κοστίνια, Κουτσίδης, Άμπι, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Ντόι, Τσικίνιο, Μασούρας, Μπιέλ, Κωστούλας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0