Football Talk

«Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για την απόκτηση του Κορέα!»

«Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για την απόκτηση του Κορέα!»
Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χοακίν Κορέα, αλλά και τις προθέσεις/απαιτήσεις του ίδιου.
Το inter-news.it ανέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/07), πως ο Χοακίν Κορέα έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ. Από την πλευρά της «Ένωσης», ωστόσο, τονίστηκε πως πρόταση στον Αργεντίνο φορ, δεν έχει γίνει.

Μία ημέρα αργότερα (19/07), ωστόσο, το ίδιο ΜΜΕ της Ιταλίας επανήλθε τονίζοντας πως ναι μεν, το κασέ του Κορέα και οι απαιτήσεις του είναι πολύ υψηλές, αλλά «η πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κάνει τα πάντα, εντός των επιτρεπόμενων ορίων, για να τον αποκτήσει».

Παράλληλα, τονίζεται οι προσπάθειες του ατζέντη του, να προσεγγίσει τη Σεβίλλη και τη Λάτσιο, δεν έπιασαν τόπο και οι μοναδικές «διέξοδοι» για τον Κορέα, είναι η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία. Χωρίς, πάντως, να υπάρχει κάτι «χειροπιαστό» από ομάδες των δύο συγκεκριμένων χωρών.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε το δημοσίευμα:

«Η διοίκηση της Ίντερ δεν θα εξετάσει την Κορέα ως νέα... αγορά (ενν. παρά την καλή του εμφάνιση και το γκολ του, στο φιλικό με τη Λουγκάνο). Ο επιθετικός βρίσκεται στην έξοδο και παραμένει στην ίδια θέση.

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό και θα έκανε τα πάντα για αυτόν εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Ο μισθός του Κορέα είναι απρόσιτος για την ελληνική ομάδα, για αυτό και δεν υπάρχει ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι μόνες διαθέσιμες αγορές προέρχονται από τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, ακόμα κι αν κάτι συγκεκριμένο δεν υπάρχει ακόμη.

Οι έρευνες του ατζέντη Λούτσι, με τη Σεβίλλη και τη Λάτσιο, δεν έχουν καρποφορήσει. Για να αποφύγει χρηματική απώλεια, η Ίντερ θα χρειαστεί να λάβει, οκτώ εκατομμύρια ευρώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0