Football Talk

Τέλος στις διαπραγματεύσεις: Νέο «ναυάγιο» για τη μεταβίβαση των μετοχών της Έβερτον!

Τέλος στις διαπραγματεύσεις: Νέο «ναυάγιο» για τη μεταβίβαση των μετοχών της Έβερτον!
Και ξανά στο... μηδέν! Η Έβερτον ανακοίνωσε το άδοξο φινάλε των συζητήσεων με τo Friedkin Group έπειτα από τέσσερις εβδομάδες διαπραγματεύσεων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής!
Αν και η εταιρεία Friedkin Group όταν εμφανίστηκε μετά την αποφυγή της... καταστροφής με την 777 Partners, παρουσιάστηκε με τη μορφή σωτήρα για την Έβερτον, τελικά αποσύρεται από την προσπάθεια εξαγοράς των μετοχών. 
 
Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (19/07) για το φινάλε των διαπραγματεύσεων έπειτα από τέσσερις εβδομάδες αποκλειστικών συζητήσεων του συλλόγου με το Friedkin Group, αναφέρει πως το τέλος των προσπαθειών είναι για το καλό της ομάδας. Βέβαια, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε ό,τι αφορά την επένδυση για την ανέγερση του νέου γηπέδου των «ζαχαρωτών».

Όπως αναφέρει το theAthletic, οι υποψήφιοι αγοραστές ανησύχησαν για το χρέος 200 εκατομμυρίων που έχει ο σύλλογος προς την 777 Partners, η οποία έχει βρεθεί πια στα χέρια ασφαλιστικής εταιρίας, έπειτα από σωρεία μηνύσεων και καταγγελιών για τεράστιες απάτες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0