Football Talk

Είχε τις φάσεις, της έλειψαν τα γκολ και έμεινε στην ισοπαλία με την Ομόνοια η ΑΕΚ! (video)

Είχε τις φάσεις, της έλειψαν τα γκολ και έμεινε στην ισοπαλία με την Ομόνοια η ΑΕΚ! (video)
Στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι για την καλοκαιρινή προετοιμασία η ΑΕΚ με την Ομόνοια (18/07, 1-1), έμειναν στην ισοπαλία, σε μία αναμέτρηση όπου έκαναν ντεμπούτο οι Στρακόσια και Κοϊτά.

Λίγο πριν το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κύπρο, να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, για το τελευταίο της φιλικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Παρά την καλή κυκλοφορία τη μπάλας και τις πολλές φάσεις δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορα και έμεινε στην ισοπαλία (1-1). Το γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχε ο Βίντα (1-0), ενώ την ισοφάριση για τους γηπεδούχους ο Σίμιτς (1-1).

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ έγινε στο 18’ με σέντρα του Χατζισαφί και κεφαλιά από τον Ελίασον με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της Ομόνοιας.

 

Στο 32’ οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία της «Ένωσης», όταν ο Σεμέδο βρήκε τον αμαρκάριστο Χαραλάμπους που με εσωτερικό δεξί οδήγησε τον Μπρινιόλι σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 35’ άλλη μία χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αυτή τη φορά με τον Γκατσίνοβιτς που έκανε το ένα δύο με τον Λιούμπισιτς στέλνοντας τη μπάλα με πλασέ στα χέρια του Φαμπιάνο.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Θωμά Στρακόσια κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Στο πρώτο δεκαπεντάλπτο της επανάληψης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν χώρους να απειλήσουν, μέχρι το 60’ Μία απευθείας εκτέλεση φάουλ από την Ομόνοια δεν ανησυχεί τον Στρακόσια που να εκτινάσσεται και στέλνει σε κόρνερ.

Στο 68’ ο Ρότα κάνει ένα μακρινό δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ, με τον Μάνταλο να το εκτελεί, δίνοντας την ασίστ στον Βίντα στο 69’ . Κι ενώ ήταν κλεισμένος από δύο αντιπάλους βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι στέλνοντάς την στα «δίχτυα», κάνοντας το 1-0.

Το προβάδισμα της «Ένωσης» δεν κράτησε πολύ, αφού ο Σίμιτς εκτέλεσε τον Στρακόσα μετά από πολύ καλή ομαδική κυκλοφορία της μπάλας στην πλάτης της ελληνικής άμυνας πετυχαίνοντας την ισοφάριση (1-1).

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ:  

Μπρινιόλι, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον,Γκατσίνοβοτς, Σιμάνσκι, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι Γκαρσία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0