Football Talk

«Ο Λαμέλα έχει ήδη υπογράψει στην ΑΕΚ!»: Επιβεβαιώνει το deal ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση!

«Ο Λαμέλα έχει ήδη υπογράψει στην ΑΕΚ!»: Επιβεβαιώνει το deal ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση!
Νέο «χτύπημα» στο Twitter για Λαμέλα! Κορυφαίο ΜΜΕ της Αργεντινής, τονίζει πως έχει ήδη υπογράψει με την ΑΕΚ! «Τώρα ναι», έγραψε ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση!
Η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ φάνηκε να έχει μπει στον «πάγο», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Ωστόσο, ένα νέο «χτύπημα» στο Twitter, από κορυφαίο δημοσιογράφο της Αργεντινής, παρουσιάζει τη μετακίνηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού ως τελειωμένη.

«Ο Έρικ Λαμέλα είναι η νέα ενίσχυση για την ΑΕΚ . Έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του ως νέος παίκτης της ομάδας. Φτάνει ελεύθερος μετά το χρόνο του στη Σεβίλλη» αναφέρει το VarskySports, με περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Ουριέλ Λουγκτ, ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση, επανέφερε ένα παλιό του Tweet, γράφοντας: «Τώρα ναι!» και επιβεβαίωσε πως όλα πλέον, έχουν δρομολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Λαμέλα αγωνιζόταν στην Ισπανία και τη Σεβίλλη, από το 2021, μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ και την Premier League. Το συμβόλαιό του έληξε το φετινό καλοκαίρι και έμεινε ελεύθερος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0