Football Talk

«Υφυπουργός vs Μέσι και εθνική Αργεντινής, σημειώσατε διπλό!»: Απαίτησε «συγγνώμη» και τον... τελείωσαν!

«Υφυπουργός vs Μέσι και εθνική Αργεντινής, σημειώσατε διπλό!»: Απαίτησε «συγγνώμη» και τον... τελείωσαν!
Ο Λιονέλ Μέσι και η εθνική ομάδα της Αργεντινής, έχουν μεγαλύτερο έρεισμα απ' ό,τι νόμιζε ο τέως -πλέον- Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας! Απαίτησε μία δημόσια «συγγνώμη» για το ρατσιστικό βίντεο κατά της Γαλλίας και στο τέλος, απομακρύνθηκε από την θέση του!
Η δημόσια τοποθέτηση του Χούλιο Γκάρο, που απαιτούσε από τον Λιονέλ Μέσι να απολογηθεί και να ζητήσει «συγγνώμη», ήταν και η τελευταία του, υπό την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού της Αργεντινής.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο του Προέδρου της χώρας, «καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πει στην εθνική Αργεντινής τι να σχολιάσει, τι να σκεφτεί ή τι να κάνει, είτε πρόκειται για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και δύο φορές πρωταθλήτρια Αμερικής ή για οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Για τον λόγο αυτό, ο Χούλιο Γκάρο παύει να είναι υφυπουργός Αθλητισμού του Έθνους».

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Τετάρτης (17/07), είχε ξεσπάσει σάλος, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τους διεθνείς της Αργεντινής, να φωνάζουν ρατσιστικό σύνθημα κατά της Γαλλίας.

Η FIFA ενημέρωσε πως «ανοίγει» φάκελος για την υπόθεση και ο Χούλιο Γκάρο προχώρησε στην εν λόγω τοποθέτηση. Όπως φάνηκε, όμως, ο Λιονέλ Μέσι και η εθνική ομάδα της Αργεντινής, έχουν μεγαλύτερο έρεισμα απ' ό,τι νόμιζε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0