Football Talk

Champions League: Με Μπόρατς Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό! (video)

Champions League: Με Μπόρατς Μπάνια Λούκα ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό! (video)

Γνωστή έγινε η ομάδα η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι!

Μία βοσνιακή και μία αλβανική ομάδα μονομάχησαν για μια θέση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ τον οποίο θα συναντούσαν στον δεύτερο προκριματικό γύρο για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένα ζευγάρι με ομάδες από την ίδια περιοχή και δη από τα Βαλκάνια θεωρούνταν εξαρχής δεδομένο πως θα είχε ένταση, όπως ακριβώς συνέβη και στην αποψινή (17/07) ρεβάνς μεταξύ της Εγνατία και της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο Ελμπασάν. Το παιχνίδι διακόπηκε (προσωρινά) στο ξεκίνημά του έπειτα από διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για ύβρεις και προσβλητικά συνθήματα φίλων των γηπεδούχων που απευθύνονταν κατά Σέρβων ποδοσφαιριστών της Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση και το παιχνίδι, έπειτα από λίγη ώρα συνεχίστηκε.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 17’ με τον Ιμπραίμογλου, ισοφαρίζοντας ουσιαστικά το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι Βόσνιοι αντέδρασαν άμεσα και στο 30’ με τον Λούκιτς έκαναν το 1-1.

Όμως, η Εγνατία αν και είχε να διαχειριστεί και τις απουσίες, λόγω τιμωρίας βασικών της ποδοσφαιριστών έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 82’ με τον Ντουκουό, γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Η αποβολή του προπονητή των φιλοξενούμενων Ζίζοβιτς, ήρθε αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή.

Τίποτε δεν άλλαξε στην παράταση, με τις δύο αντιπάλους να οδηγούνται στη «ρουλέτα» των πέναλτι.

Εκεί, η Μπόρατς Μπάνια Λούκα αποδείχθηκε πιο εύστοχη και με 4-1 (2 χαμένες εκτελέσεις πέναλτι από τους Αλβανούς) πήρε το εισιτήριο και θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0