Football Talk

«Προβάδισμα ο Ολυμπιακός για Μπρέιθγουεϊτ – Προχωρημένες επαφές!»

«Προβάδισμα ο Ολυμπιακός για Μπρέιθγουεϊτ – Προχωρημένες επαφές!»
Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστο του Ολυμπιακού και… κάτι περισσότερο, αφού φαίνεται πως έχουν λάβει χώρα ήδη επαφές του 33χρονου Δανού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στις 15 Ιουλίου ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ έμεινε επισήμως ελεύθερος από την Εσπανιόλ και αναζητά την επόμενη εμπειρία της καριέρας του. Έχει γίνει, μεταξύ άλλων, δέκτης προτάσεων από την Ελλάδα, με τον κάτοχο του Europa Conference League, Ολυμπιακό, να προπορεύεται σ’ αυτή την κούρσα. Ενδεικτικό των προχωρημένων ή, εν πάσει περιπτώσει, θετικών, κατά πως φαίνεται, επαφών, είναι η αναφορά στην επικοινωνία του παίκτη με τον Βάσκο προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Χαρακτηριστικά, ο Μαρκ Μπερνάρ μίλησε στο Metropolis 95.5 και ανέφερε: «Δευτέρα πρωί εμφανίστηκε φωτογραφία του Μάρτιν από τα ιατρικά της Εσπανιόλ. Τότε στην ομάδα της Βαρκελώνης πίστεψαν πως θα συνεχίσει αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Δανός έκανε χρήση της ρήτρας και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Καταλονίας. Ο ποδοσφαιριστής πλήρωσε κανονικά το ποσό των 600.000 ευρώ (σ.σ. σε άλλα ΜΜΕ της Ισπανίας γράφτηκε ότι δεν έδωσε ούτε ευρώ).

Ο Μπρέιθγουεϊτ έχει προτάσεις από την Γκρέμιο, την Έβερτον και τον Ολυμπιακό, όχι τον ΠΑΟΚ τώρα και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες. Ο ένας λόγος έχει να κάνει ότι γνωρίζει πολύ καλά από την Ισπανία τον Μεντιλίμπαρ και δεύτερο τον εξιτάρει η προοπτική της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον Μπρεϊθγουέιτ προκειμένου να τον πείσει για να συνεργαστούν μαζί. Η πρόταση των Πειραιωτών είναι για τρία χρόνια, χωρίς όμως να γνωρίζω τα οικονομικά, θα μπορούσε όμως να είναι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0