Football Talk

«Πώς και γιατί» το σενάριο ΑΕΚ - Γιαννούλη, παραμένει... ζωντανό!

«Πώς και γιατί» το σενάριο ΑΕΚ - Γιαννούλη, παραμένει... ζωντανό!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξαναήρθε στο προσκήνιο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, παρότι παρουσιαζόταν ως «κλεισμένος» από την Άουγκσμπουργκ.

Από το πρωί της Τετάρτης (17/07), το θέμα του Δημήτρη Γιαννούλη «παίζει» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Και πράγματι, δεν υπάρχει μόνο καπνός.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, έμοιαζε δεδομένο πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και συγκεκριμένα, στην Άουγκσμπουργκ. Ακόμα και τα ΜΜΕ της χώρας ξαφνιάστηκαν, καθώς περίμεναν πως απομένουν μόνο τα ιατρικά και οι ανακοινώσεις. Κάτι που, όμως, δεν ισχύει. Κι εφόσον δεν ισχύει, «άνοιξε» ξανά ο δίαυλος επικοινωνίας με την ΑΕΚ.

Ήταν δεδομένο, πως όσο ο Δημήτρης Γιαννούλης έψαχνε την κατάλληλη ομάδα στο εξωτερικό και δεν την έβρισκε, η «Ένωση» θα επέστρεφε για την περίπτωσή του. Αποτελεί τον διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα για το αριστερό άκρο της άμυνας, εδώ και πολύ καιρό, για να μην γίνει νέα προσπάθεια, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Οι επόμενες ημέρες, έως και το τέλος της εβδομάδας, ίσως αποδειχθούν κρίσιμες. Η πρόταση που έχει στα χέρια του από την ΑΕΚ, είναι πράγματι πολύ καλή, και σίγουρα, θα ζυγίσει αλλιώς τα δεδομένα, από τη στιγμή που ο καιρός περνάει και δεν βρίσκει αυτό που ζητάει εκτός Ελλάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0