Football Talk

Τα βραβεία της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2022/2023!

Τα βραβεία της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2022/2023!

Στιγμές πριν από την έναρξη της κλήρωσης της νέας Stoiximan Super League για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025, μια σειρά από τιμητικές βραβεύσεις έλαβε χώρα. Ποιοι έλαβαν τα βραβεία.

Ξεκινώντας με τη σειρά, πρώτα πρώτα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης παρέδωσε βραβείο στον Κριστιάν Καρεμπέ για την κατάκτηση του περσινού Europa Conference League, ενώ ο Πάνος Κωνσταντόπουλος βράβευσε τον Ζοσέ Ανιγκό για την κατάκτηση του UEFA Youth League από τον Ολυμπιακό.

6274241.jpg

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, ως αναμενόταν, η τιμητική βράβευση προς την Εθνική Ομάδα του 2004, με τον τότε πρόεδρο Βασίλη Γκαγκάτση να παραδίδει το βραβείο προς τον Γιάννη Γκούμα, ο οποίος εκπροσώπησε όλη την ομάδα του «Πειρατικού» που έστειλε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στον έβδομο ουρανό!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παιδιών από το EURO 2004. Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο συναρπαστικό όπως το περσινό. Μακάρι και φέτος να είναι επίσης ανταγωνιστικό. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες και να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη» ανέφερε στο πλαίσιο της βράβευσης ο Γιάννης Γκούμας.

Στη συνέχεια, Ο MVP της περσινής Super LeagueΑγιούμπ Ελ Κααμπί (το βραβείο του το παρέλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ), έστειλε δήλωση μέσω βίντεο: «Ευχαριστώ τους πάντες που με ψήφισαν, τους συμπαίκτες, τον Ολυμπιακό, τους προπονητές μου για αυτό το βραβείο».

6274256.jpg

Τέλος, ως καλύτερο γκολ της περσινής σεζόν βραβεύτηκε αυτό που σημείωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε στο επιβλητικό 4-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τονίζοντας: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα και όσους με ψήφισαν για αυτό το βραβείο».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0