Football Talk

Η Εθνική Γυναικών «λύγισε» το σκληρά… μαχόμενο Μαυροβούνιο (3-2) και πήρε την άνοδο στην League B!

Η Εθνική Γυναικών «λύγισε» το σκληρά… μαχόμενο Μαυροβούνιο (3-2) και πήρε την άνοδο στην League B!

Με άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η Εθνική Γυναικών ήταν καταιγιστική απέναντι στο Μαυροβούνιο, αν και στο φινάλε παραλίγο να… αγχωθεί (16/07, 3-2), ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο πρώτη και… καλύτερη.

Η Εθνική Γυναικών συνεχίζει να εντυπωσιάζει και απέναντι στο Μαυροβούνιο, που κυνηγούσε την κορυφή του ομίλου, ήταν καταιγιστική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου, των προκριματικών του EURO. Στο φινάλε το Μαυροβούνιο προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά ήταν ήδη αργά.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική εξασφάλισε την άνοδο στην League B και την συμμετοχή της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Η Κονγκούλη, μόλις στο 6ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την Ελλάδα για το 1-0, με την Σπυριδωνίδου να διπλασιάζει το προβάδισμα της Εθνικής στο 24ο λεπτό.

Η Κονγκούλη στο 62ο λεπτό «χτύπησε» για άλλη μία φορά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης, σε τυπική διαδικασία.

Το Μαυροβούνιο κατάφερε να μειώσει στο 90+4’, με την Μπουλάτοβιτς για το 3-1.

Ενώ στο 90+8’ η Κακαμπούκι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και η Μπουλάτoβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα στην αναμέτρηση, για το τελικό 3-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0