Football Talk

Η «υπόκλιση» του Πέρεθ, η συγκίνηση του Εμπαπέ και μία… αποκάλυψη για την κίνηση του Ζιντάν το 2012!

Η «υπόκλιση» του Πέρεθ, η συγκίνηση του Εμπαπέ και μία… αποκάλυψη για την κίνηση του Ζιντάν το 2012!

Τα είχε όλα η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ «υποκλίθηκε» στον Γάλλο για την προσπάθειά του να βάλει τα «λευκά», ο 25χρονος επιθετικός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ υπήρξε και μία… αποκάλυψη, για μία κίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν πριν 12 χρόνια, που έκρινε τα πάντα!

Υπό τα βλέμματα χιλιάδων φιλάθλων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων έγινε σήμερα η παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαμπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πιο χαρούμενος από ποτέ και βαθιά συγκινημένος που το μεγαλύτερό του όνειρο έγινε πραγματικότητα, ο Εμπαπέ μοιράστηκε στα ισπανικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά του με τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον αποθεώσει. 

«Είναι μια φανταστική μέρα. Από παιδί είχα ένα όνειρο και σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ, γιατί εδώ και πολλά χρόνια μού δείχνουν την αγάπη τους. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Τώρα έχω ένα νέο όνειρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας της Ρεάλ. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ και το σήμα της. Έχω ένα μήνυμα προς τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ κάποτε παιδί, με πάθος και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid».

Ολοκληρώντοντας το λόγο του, φίλησε το σήμα της Ρεάλ στη λευκή φανέλα του και σήκωσε τα χέρια του προς το κοινό, ενώ η μητέρα του φανερά συγκινημένη τον καμάρωνε μεε δάκρυα χαράς στα μάτια.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σε ένα σύντομο μήνυμά του προς τον 25χρονο επιθετικό, τον καλωσόρισε στην νέα του ομάδα τονίζοντας πόσο πολύ επιθυμούσε και πάλεψε και ο ίδιος για αυτή τη μεταγραφή.

Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στον Ζινεντίν Ζιντάν που 12 χρόνια πριν είχε καλέσει στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ τον νεαρό τότε Κιλιάν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αγαπημένε μας, Ζιζού. Πριν δώδεκα χρόνια κάλεσες εδώ, στις εγκαταστάσεις μας, ένα παιδί που είναι εδώ μαζί μας σήμερα. Σήμερα καλωσορίζουμε ξανά τον Κιλιάν Εμπαπέ. Η αγάπη του παιδιού αυτού για τη Ρεάλ ήταν αυτή που τον έκανε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να έρθει στην ομάδα μας. Έκανες το όνειρό σου πραγματικότητα γιατί δεν τα παράτησες ποτέ, όπως δεν τα παρατά ποτέ και αυτή η ομάδα. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που έκανες να έρθεις στη Ρεάλ, η οποία ήταν τόσο μεγάλη που ορισμένοι ούτε που φαντάζονται. Έρχεσαι από την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας σου, με τα περισσότερα γκολ και με τρεμπλ στη Γαλλία. Σε ευχαριστούμε για την άνευ όρων αγάπη σου για τη Ρεάλ. Καλώς ήρθες σπίτι σου, καλώς ήρθες στη Ρεάλ».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0