Football Talk

Ζιζού, Πέρεθ και το χαμόγελο του Εμπαπέ, όπως ποτέ ξανά: Η εποχή του νέου «βασιλιά» της Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις ξεκίνησε! (video)

Ζιζού, Πέρεθ και το χαμόγελο του Εμπαπέ, όπως ποτέ ξανά: Η εποχή του νέου «βασιλιά» της Ρεάλ Μαδρίτης, μόλις ξεκίνησε! (video)

Στιγμές από την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σαν «αποδείξεις» πως ο 25χρονος Γάλλος βρίσκεται πλέον, στο πιο κατάλληλο μέρος, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η 16η Ιουλίου του 2024 ήταν δεδομένο από πολύ νωρίς, πως δεν θα είναι μία συνηθισμένη Τρίτη. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τις... ιατρικές εξετάσεις του Κιλιάν Εμπαπέ. Σαν προπομπός, όσων θα συνέβαιναν μετά από λίγες ώρες στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, για την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Πράγματι, το θρυλικό στάδιο των «μερένγκες» γέμισε από κόσμο, για να αποθεώσουν το νέο Νο.9 τους. Όπως έκαναν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από 15 καλοκαίρια!

Όλα ξεκίνησαν με τον Κιλιάν Εμπαπέ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο πλάι στον Φλορεντίνο Πέρεθ, κι έπειτα να φωτογραφίζονται μπροστά από τα 15 Champions League του συλλόγου.

Ακολούθησε προβολή υπέροχων εικόνων στα matrix του γηπέδου. Εκεί, όπου έγινε ξεκάθαρο πως η ζωή του Εμπαπέ, πολλές φορές «συναντήθηκε» άμεσα ή έμμεσα με αυτήν του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τη κοινή τους φωτογραφία, έως τους πανηγυρισμούς με το εμβληματικό «Siu»!

Και μέσα σε όλα, «παρών» και ο θρύλος του ποδοσφαίρου, ο σπουδαιότερος Γάλλος που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα την οδήγησε σε άλλα ύψη, ως προπονητής: ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της παρουσίασης, ο Κιλιάν Εμπαπέ «έσκυψε» λίγο και φίλησε το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και όλοι ξέρουν πολύ καλά, πως δεν ήταν μία κίνηση εντυπώσεων, αλλά κάτι που ονειρευόταν από παιδί!

Η εποχή του νέου «βασιλιά» της Μαδρίτης, λοιπόν, μόλις ξεκίνησε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0