Football Talk

«Η Μόντσα θέλει τον Κορέα δανεικό, η ΑΕΚ με μεταγραφή!»

«Η Μόντσα θέλει τον Κορέα δανεικό, η ΑΕΚ με μεταγραφή!»
Τι αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό για τον Χοακίν Κορέα, το ενδιαφέρον της Μόντσα, αλλά και τις προσπάθειες της ΑΕΚ να τον αποκτήσει.
Ο Χοακίν Κορέα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, για την κορυφή της επίθεσης. Πολλά δημοσιεύματα, κυρίως από την Αργεντινή, έκαναν λόγο για τηλεφωνική επικοινωνία του προπονητή της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, με τον επιθετικό της Ίντερ, ώστε να τον πείσει να μεταβεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην Ιταλία το απόγευμα της Δευτέρας (15/07), «ο Κορέα δεν είναι απόλυτα πεπεισμένος για το πρότζεκτ της ΑΕΚ, ενώ έχει ενδοιασμούς για μία μεταγραφή στην Ελλάδα». Όλα αυτά, την ώρα που ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Μόντσα.

Όπως τονίζει νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, «πρόθεση της Μόντσα είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό, με ρήτρα αγοράς, που υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα γίνει υποχρεωτική. Παράλληλα, θα ζητήσει από την Ίντερ να μοιραστούν τα έξοδα του συμβολαίου του, που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, «η πρόταση της ΑΕΚ είναι για αγορά και πλησιάζει τα επτά εκατομμύρια ευρώ, αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει συμφωνία ούτε με την Ίντερ, ούτε με τον παίκτη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0