Football Talk

«Κοντά σε τέλος εποχής»: Ολυμπιακός και Φορτούνης πλησιάζουν στο φινάλε!

«Κοντά σε τέλος εποχής»: Ολυμπιακός και Φορτούνης πλησιάζουν στο φινάλε!

Ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται πως απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό! Οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία, με αποτέλεσμα μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, να ακολουθούν πιθανότατα διαφορετικούς δρόμους!

Ο Κώστας Φορτούνης όπως φαίνεται, δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό! Έπειτα από δέκα χρόνια στα «ερυθρόλευκα», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται για το επόμενο «κεφάλαιο» της καριέρας του.

Το τελευταίο διάστημα, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν έφτασαν σε συμφωνία, αφού δεν υπήρξε κάποια απάντηση από τον παίκτη. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας, την Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, στην οποία και αναμένεται να ενταχθεί.

Συνολικά, με τους Πειραιώτες ο Φορτούνης αγωνίστηκε σε 343 παιχνίδια, μετρώντας 94 γκολ και 106 ασίστ. Τελευταίος του τίτλος, είναι αυτός του Europa Conference League, ενώ στην συλλογή του έχει ακόμα έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0