Football Talk

Σπάει τα… κοντέρ για τον Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός: Η ακριβότερη μεταγραφή στην «πράσινη» άμυνα έχει πλέον νέο όνομα!

Σπάει τα… κοντέρ για τον Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός: Η ακριβότερη μεταγραφή στην «πράσινη» άμυνα έχει πλέον νέο όνομα!

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συμφώνησε σε όλα με  τον Παναθηναϊκό, με το ποσό να φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας έτσι την ακριβότερη μεταγραφή για αμυντικό στην ιστορία του συλλόγου! Ποιοι ακολουθούν στη σχετική λίστα;

Η πέμπτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού είναι γεγονός. Ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια σεζόν απουσίας, καθώς συμφώνησε με τους «πράσινους» με το ποσό της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ουσιαστικά, απομένουν πια μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μιας κίνησης που πρόκειται να αποτελέσει την πιο δαπανηρή αγορά που έχει κάνει το «τριφύλλι» για αμυντικό.

Ο Ισλανδός αμυντικός, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό διότι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, όντας μέρος του ρόστερ που κατέκτησε το double τη σεζόν 2018-2019.

Από τον «δικέφαλο» αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, όπου μετά και από δική του απόφαση, πραγματοποίησε μεταγραφή στην Μίντιλαντ.

Με αυτή, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 30χρονος Ισλανδός κατέγραψε 30 συμμετοχές σημειώνοντας μάλιστα 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στα περισσότερα παιχνίδια ήταν βασικός για την ομάδα του.

Για την ιστορία, οι ποδοσφαιριστές που προσπέρασε στη λίστα με τις πιο ακριβές αγορές αμυντικών από τους «πράσινους», ήταν ο Νίκος Σπυρόπουλος, όπου τον χειμώνα του 2008 ήρθε από τον Πανιώνιο για 2 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιούλιο του 2005 και για το ίδιο ποσό, ο Άντονι Σέριτς ερχόνταν από τη Λάτσιο για να φορέσει τα πράσινα.

Όσον αφορά την ακριβότερη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, πριν έρθει ο Ίνγκι Ίνγκασον, αυτή ανήκει στον Χρήστο Μελίσση ο οποίος το καλοκαίρι του 2008, με το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ, έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα από τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό.



Πηγή: Transfermarkt

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0