Football Talk

«Ξύλο, δακρυγόνα και παιδιά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»: Η ντροπιαστική πλευρά του τελικού του Copa America 2024! (video)

«Ξύλο, δακρυγόνα και παιδιά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»: Η ντροπιαστική πλευρά του τελικού του Copa America 2024! (video)
Η «σέντρα» καθυστέρησε για 30', οι παίκτες διέκοψαν την προθέρμανσή τους, η Σακίρα χρειάστηκε να «καλύψει» κενά, με σόου 25 λεπτών! Ο τελικός του Copa America, ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία, δεν είχε ως πρωταγωνιστές, μόνο τους Μέσι, Ντι Μαρία, Μαρτίνες και Χάμες Ροντρίγκες.
Από το πρωί της Δευτέρας (15/07), τα ΜΜΕ της Ευρώπης βρήκαν πολύ υλικό στον τελικό της Αργεντινής με την Κολομβία, στο Copa America 2024.

Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, τα δάκρυά του, αλλά κι αυτά του Ντι Μαρία στο «last dance» τους, ο συγκλονιστικός και MVP, Χάμες Ροντρίγκες, το buzzer beater του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Όλα αποδεκτά, αλλά το συγκεκριμένο ματς, είχε έντονες σκιές, πριν ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ κρίθηκαν μετεξεταστέες, κι όλα αυτά, δύο χρόνια πριν τη φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γιατί;

Κόσμος προσπάθησε να εισβάλει στο Hard Rock Stadium δίχως εισιτήριο. Υπήρξαν συγκρούσεις, ρίψεις δακρυγόνων, τραυματισμοί και το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει για 30'!

Παράλληλα, οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για προθέρμανση και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν ξανά στα αποδυτήρια, ενώ η Σακίρα, που είχε κληθεί για να δώσει άλλον αέρα στο event, χρειάστηκε να «καλύψει» ένα κενό 25 λεπτών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Κάτι που προφανώς, δεν ήταν προγραμματισμένο!

Όπως είναι λογικό, υπάρχει έντονη ανησυχία και ερωτηματικά, για τον βαθμό ετοιμότητας των ΗΠΑ, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χρόνος, πράγματι υπάρχει. Το θέμα είναι πως στην πρώτη τους εξέταση, μέσω του Copa America, πήραν βαθμό κάτω από τη βάση. Κάτι που δεν γίνεται να μην τονιστεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0