Football Talk

«Βράζουν» Κολομβία και... Βραζιλία: «Η Αργεντινή έκλεψε, καθαρό πέναλτι και κόκκινη!» (video)

«Βράζουν» Κολομβία και... Βραζιλία: «Η Αργεντινή έκλεψε, καθαρό πέναλτι και κόκκινη!» (video)
Η Κολομβία διαμαρτύρεται τόσο για πέναλτι του ΜακΆλιστερ, που θα σήμαινε και την αποβολή του από τον τελικό του Copa America, απέναντι στην Αργεντινή, όσο και μία από τις τελευταίες φάσεις στο ματς. Και δεν είναι η μόνη που... πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες!
Η Κολομβία δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε στην παράταση από την Αργεντινή, στον τελικό του Copa America 2024, αλλά «φωνάζει» για δύο πέναλτι.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 72ο λεπτό, ανάμεσα σε Κόρδομπα και ΜακΆλιστερ, με τους Κολομβιανούς να ζητούν πέναλτι του δεύτερου πάνω στον πρώτο, που θα σήμαινε και την αποβολή του χαφ της Αργεντινής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Η δεύτερη φάση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της παράτασης, με τον Ταλιαφίκο να υψώνει το πόδι του για να απομακρύνει την μπάλα, την ώρα που κάνει κίνηση προς αυτήν ο Σάντσες. Πάντως, αμφότερες ελέχθηκαν από τον VAR και δεν υποδείχθηκε κάτι.

Αντιδράσεις, όμως, δεν υπήρξαν μόνο από την πλευρά της Κολομβίας. Πολλά ΜΜΕ της Βραζιλίας κάνουν λόγο για «κλοπή» και «καθαρά πέναλτι» που δεν δόθηκαν.

Όχι πως η «Σελεσάο» θα είχε κάποιο άμεσο κέρδος, αλλά η κόντρα της με την Αργεντινή είναι γνωστή και αρκετή για θέλει να βάλει... σκιές στο τελευταίο της Copa America.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0