Football Talk

«Είχα ονειρευτεί αυτό το τέλος»: Η συγκινητική δήλωση του Ντι Μαρία για την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή

«Είχα ονειρευτεί αυτό το τέλος»: Η συγκινητική δήλωση του Ντι Μαρία για την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το «ταξίδι» του Άνχελ Ντι Μαρία με την Αργεντινή, κάτι το οποίο φαίνεται πως είχε ονειρευτεί και ο ίδιος, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του. 
 
Μετά την κατάκτηση του Copa America από την Αργεντινή, ο Άνχελ Ντι Μαρία συγκίνησε σε δηλώσεις του, καθώς ανέφερε πως είχε ονειρευτεί ένα τέτοιο φινάλε με την εθνική ομάδα της χώρας του. 
 
«Το είχα πει στα παιδιά στη διάρκεια ενός δείπνου. Το είχα ονειρευτεί, να πάρουμε αυτό το Copa America και να είναι το τέλος για μένα. Είμαι ευγνώμων που ολοκληρώνω έτσι την καριέρα μου στην εθνική ομάδα και ευγνώμων απέναντι σε αυτή τη γενιά, που μου χάρισε τα πάντα. Μπορεί να φαντάζει εύκολο και ωραίο τώρα, αλλά περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια. Για πολύ καιρό ήμασταν στην άλλη πλευρά, για 10-11 χρόνια δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν μεγάλο τίτλο. Και τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει και έγινε», ανέφερε ο 36χρονος. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0