Football Talk

«Και χωρίς Μέσι, αλλά γι' αυτόν και τον Ντι Μαρία!»: Στην Αργεντινή και το Copa America 2024, συνεχίζει με ασύλληπτο 3/3! (video)

«Και χωρίς Μέσι, αλλά γι' αυτόν και τον Ντι Μαρία!»: Στην Αργεντινή και το Copa America 2024, συνεχίζει με ασύλληπτο 3/3! (video)
Η Αργεντινή χρειάστηκε την παράταση, αλλά «λύγισε» την Κολομβία (15/07, 1-0) χάρις το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες. Και κάπως έτσι, από το 2021 έως σήμερα, σε όποια μεγάλη διοργάνωση έχει πάρει μέρος, την έχει κατακτήσει! Και αν βάλουμε και το Finalissima στην «εξίσωση», γίνεται 4/4! Αυτήν τη φορά, μάλιστα, χωρίς να έχει τον Λιονέλ Μέσι στη διάθεσή της, για περίπου μία ώρα παιχνιδιού.
Ήταν το μεγάλο φαβορί και κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο της. Ούτε η Κολομβία μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της Αργεντινής. Η «αλμπισελέστε» είδε τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από τον τελικό στο 66ο λεπτό, λόγω τραυματισμού, με δάκρυα στα μάτια. Κι έπαιξε και γι' αυτόν!

Επικράτησε με 1-0 (15/07) στην παράταση, χάρις το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, και έκανε το 3/3 στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις εθνικών ομάδων, στις οποίες έχει πάρει μέρος! Συγκεκριμένα, από το 2021 και το Copa America, συνέχισε με το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, για να φτάσει στην τρίτη κατάκτησή της, φέτος. Μάλιστα, μεταξύ αυτών μεσολάβησε και το Finalissima απέναντι στην Ιταλία το 2022, το Σούπερ Καπ -ουσιαστικά- μεταξύ της κατόχου του Copa America και του EURO.



Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών, Λιονέλ Σκαλόνι, εκτός από έναν ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη της Αργεντινής, κατάφερε να συνδυάσει το «αντίο» μίας εμβληματικής της μορφής, του Άνχελ Ντι Μαρία, με ένα τρόπαιο. Καθώς όπως είναι γνωστό, ήταν το τελευταίο του μεγάλο τουρνουά με την Αργεντινή. Και οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0