Football Talk

Κανένα ραντεβού της ΑΕΚ με εκπροσώπους του Πινέδα!

Κανένα ραντεβού της ΑΕΚ με εκπροσώπους του Πινέδα!
Άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων του εξωτερικού. Τι αναφέρεται από την πλευρά της ΑΕΚ, τόσο για τη φημολογία περί ραντεβού με τους εκπροσώπους του Πινέδα, όσο και για τη... νέα πρόταση της Μοντερέι.

Νέα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν στο προσκήνιο στα μεξικανικά ΜΜΕ, σχετικά με τον Ορμπελίν Πινέδα, με την ΑΕΚ να παίρνει θέση, διαψεύδοντάς τα κατηγορηματικά!

Συγκεκριμένα, η «AS» του Μεξικού αναφέρει πως την Δευτέρα (15/07) εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αναμένεται να συναντηθούν με ανθρώπους της «Ένωσης, προκειμένου να ζητηθεί η παραχώρησή του στην Μοντερέι.

Μάλιστα, γίνεται σύνδεση και με τον Οριέλ Αντούνα, με το δημοσίευμα να τονίζει ότι ενδεχόμενη αποχώρηση του Πινέδα, θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτησή του.

Χαρακτηριστικά στο άρθρο επισημαίνεται πως: «Η Μοντερέι προσφέρει πέντε εκατ. δολάρια για τον «Μαγκίτο» στην ελληνική ομάδα που τον αγόρασε με 6,5 εκατ. δολάρια. Ο Πινέδα και η Μοντερέι έχουν φτιάξει την κατάσταση, όμως το θέμα είναι πως το συμβούλιο της ελληνικής ομάδας αισθάνεται ότι εκβιάζεται από τους εκπροσώπους του πρώην παίκτη της Κρουζ Αζούλ. Την ερχόμενη ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Πινέδα. Μια πιθανή συμφωνία μεταξύ της ηγεσίας του ευρωπαϊκού συλλόγου και των εκπροσώπων του Πινέδα θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Αντούνα θα μπορούσε σύντομα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα».  

Η πλευρά της ΑΕΚ διέψευσε άμεσα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τονίζοντας πως δεν υφίσταται κανένα ραντεβού, ενώ ακόμα ανέφερε ότι «η δήθεν πρόταση που γράφτηκε είναι για γέλια. Υπενθυμίζουμε ότι απορρίψαμε ασυζητητί και επιθετικά την πρόταση των 6. Θα… δεχθούμε 4,5;».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0