Football Talk

«Ξύπνησαν... μνήμες από το 2017»: Αργεντίνος νίκησε αγώνα πυγμαχίας στο Μπερναμπέου και έδειξε τη φανέλα του Μέσι! (video)

«Ξύπνησαν... μνήμες από το 2017»: Αργεντίνος νίκησε αγώνα πυγμαχίας στο Μπερναμπέου και έδειξε τη φανέλα του Μέσι! (video)
Ο Αργεντινός youtuber «La Cobra» νίκησε τον Χιλιανό δημιουργό περιεχομένου Guanyar σε αγώνα πυγμαχίας και μιμήθηκε το είδωλό του, Λιονέλ Μέσι, αναβιώνοντας έναν ιστορικό πανηγυρισμό, μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου!
Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Λαουτάρο ντελ Κάμπο, ευρέως γνωστός στα social media ως «La Cobra», αφού σαν… τέτοια χτύπησε στο τέλος του αγώνα πυγμαχίας με τον Χιλιανό πρώην πυγμάχο και νυν influencer Guanyar!

Μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Αργεντίνος ανηγύρισε σαν… άλλος Λιονέλ Μέσι, φέρνοντας στη μνήμη την ιστορική στιγμή του 37χρονου σούπερ σταρ στο ντέρμπι τίτλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Απρίλιο του 2017! Τότε, ο Μέσι είχε διαμορφώσει το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις του «El Clasico» και είχε δείξει τη φανέλα του στο κοινό, σε μία από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του ποδοσφαίρου! 

Λίγα χρόνια αργότερα, ο συμπατριώτης του θέλησε να πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο, κερδίζοντας τον αγώνα πυγμαχίας, μέσα στο «σπίτι» της «βασίλισσας». 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0