Football Talk

Τρίτη θέση για την Ουρουγουάη του Σουάρες που υπέταξε τον Καναδά στα πέναλτι! (video)

Τρίτη θέση για την Ουρουγουάη του Σουάρες που υπέταξε τον Καναδά στα πέναλτι! (video)

Ο Καναδάς το πάλεψε, αλλά η Ουρουγουάη διαθέτει πείρα και Σουάρες! Γκολ ισοφάρισης του Εl Pistolero στο 90+2’ (2-2) και πέναλτι (3-2) τα οποία έδωσαν στην ομάδα του Μπιέλσα την τρίτη θέση του βάθρου! Μοιραίος ο Αλφόνσο Ντέιβις που «σημάδεψε» το δοκάρι!

Ουρουγουάη και Καναδάς μονομάχησαν με έπαθλο την τρίτη και … τιμητική θέση του Copa America 2024 στο πλαίσιο του μικρού τελικού. Μάλιστα, η Ουρουγουάη ήταν η ομάδα που «αιφνιδίασε» τον Καναδά μόλις στο 8ο λεπτό με σκόρερ τον Μπετανκούρ. H φάση ξεκίνησε από κόρνερ. Ο Κονέ με πανέμορφο τέρμα ισοφάρισε άμεσα για τους τυπικά γηπεδούχους στο 22’. Το παιχνίδι παρέμενε ισορροπημένο και το 1-1 ήταν και στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την επανέναρξη του δεύτερου μέρους, οι δύο ομάδες έψαξαν χώρους, προκειμένου να φτάσουν σε κάποιο νικητήριο τέρμα, με τους Καναδούς να το καταφέρνουν στο 80’ χάρη σε γκολ του Τζόναθαν Ντέιβιντ, τέρμα το οποίο σηματοδότησε μία ολοκληρωτική ανατροπή για εκείνη τη στιγμή.

Όλα έδειχναν να παίρνουν έναν δρόμο, όμως ο Λουίς Σουάρες με γκολ στο 90+2’ λύτρωσε την «σελέστε» και με το 2-2 έστειλε το παιχνίδι στις έξτρα διαδικασίες των πέναλτι, εκεί όπου η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν πιο εύστοχη και σίγουρα πιο τυχερή.

Η Ουρουγουάη πήρε τη νίκη με 3-2 κατακτώντας και μία θέση στο βάθρο για τη φετινή διοργάνωση. Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε ο Αλφόνσο Ντέιβις να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι και να δει το πέναλτί του να χάνεται προσφέροντας αφορμή για πανηγύρια στους παίκτες του Μπιέλσα.

Πολύ καλή η παρουσία του Καναδά σε αυτή τη διοργάνωση. Ακόμη μία διάκριση στον θεσμό για την παρέα του Σουάρες, ο οποίος δεν είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της «σελέστε» έχοντας όμως γίνει ο γηραιότερος παίκτης (37 ετών και 171 ημερών) που σκοράρει σε Copa America.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0