Football Talk

Αλόνσο: «Περιμένουμε κι άλλους να έρθουν, στόχος να δέσουμε – Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου!» (video)

Αλόνσο: «Περιμένουμε κι άλλους να έρθουν, στόχος να δέσουμε – Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου!» (video)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο παραχώρησε δηλώσεις μετά τη φιλική νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας!

Στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, ο Ντιέγκο Αλόνσο είδε την ομάδα του να κερδίζει με 3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλική αναμέτρηση και με τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια να πλησιάζουν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ουρουγουανού προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Νομίζω κάναμε καλή δουλειά σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιούμε. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παρακολουθούμε τους παίκτες.

Θα πω καταρχάς, πως είμαι χαρούμενος με την αφοσίωση και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες μου. Είχαμε καλή επίθεση, καλούς συνδυασμούς. Αυτό μου δίνει κάποια ηρεμία.

Περιμένουμε κι άλλους παίκτες και θέλουμε να δέσουμε”. Ζήτησα πίεση ψηλά, κάθετες μπαλιές και καλό έλεγχο. Αυτό το είδαμε σήμερα και μακάρι να το συνεχίσουμε και να το κρατήσουμε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν που θα έχουμε.

Μου αρέσει πάντοτε να βρίσκομαι κοντά στους παίκτες μου, δίνω κατευθύνσεις και σε συλλογικό επίπεδο και στον καθένα ξεχωριστά» ανέφερε ο Ουρουγουανός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή των πρασίνων:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0