Football Talk

Έντρικ: «Η ιστορία μου με τη Ρεάλ ξεκίνησε προτού γεννηθώ!»

Έντρικ: «Η ιστορία μου με τη Ρεάλ ξεκίνησε προτού γεννηθώ!»
Το παιδί θαύμα της Βραζιλίας, Έντρικ, ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι ζωής στη Μαδρίτη, ως πρωταθλητής με την Παλμέιρας κάνοντας μία τοποθέτηση αποκαλυπτική σχετικά με την… τρέλα του για τη Ρεάλ!

Η συμφωνία τους ήταν ήδη γνωστή από τον Δεκέμβρη του 2022, ενεργοποιείται τώρα όμως, αφού προϋπόθεση ενεργοποίησής της ήταν η ενηλικίωση του επιθετικού, ο οποίος παρουσιάζεται ως το απόλυτο wonderkid.

Από τις 21 Ιουλίου, ανήμερα των 18ων μόλις γενεθλίων του, ο Έντρικ Φελίπε Μορέιρα ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, δεν θα είναι απλώς κάτοικος Μαδρίτης ως παίκτης της Ρεάλ, αλλά με το… καλημέρα ένας βασικός πρεσβευτής των «galacticos» της νέας εποχής, από κοινού με τον συμπατριώτη του Βινίσιους Τζούνιορ και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σε ανύποπτο χρόνο έχει δηλώσει πολλάκις πως η Ρεάλ ήταν μονόδρομος, κάτι σαν… πεπρωμένο. Τοποθέτηση αναμφίβολα βαρύγδουπη - κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως είναι απλώς τα «μεγάλα λόγια» χαράς ενός εφήβου.

Ο ίδιος σπεύδει να επεξηγήσει πως αυτή η σχέση ζωής δημιουργείται ήδη… πριν την γέννησή του με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο: ο πατέρας του ήθελε να βαπτιστεί Ντι Στέφανο, για να τιμήσει τον σπουδαίο επιθετικού, όμως η μητέρα του... άσκησε βέτο!

Αν και Βραζιλιάνος, θα ήθελε αναμφίβολα να έχει την πορεία του Αργεντινού θρύλου. Ο χρόνος που έχει μπροστά του, προκειμένου να ξεδιπλώσει τις αρετές του θα δείξει.



www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0