Football Talk

Μπαρτσελόνα: Σε απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς!

Μπαρτσελόνα: Σε απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς!

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί την επιστροφή στους τίτλους και κινήσεις ανάλογης ποιότητας αποτελούν προϋπόθεση για κάτι τέτοιο. Ο Νίκο Γουίλιαμς παρουσιάζεται ως νούμερο 1 στόχος και μετά το τέλος του EURO αναμένονται εξελίξεις.

Η Μπαρτσελόνα βιώνει ήδη τον πρώτο της καιρό με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο της και ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων.

Οι προσθήκες προφανώς και πρέπει να είναι ικανές να σηκώσουν το βάρος της πρόκλησης και ο Νίκο Γουίλιαμς φαντάζει εκ των ιδανικότερων, όχι μόνο να συμβάλλει στο πλάνο, αλλά να ηγηθεί της νέας εποχής.

Ο 21χρονος εξτρέμ είναι η αποκάλυψη της «La Roja» στο τουρνουά, μαζί με τον Λαμίν Γιαμάλ, και άπαντες αναμένουν την λάμψη αμφότερων στον αυριανό τελικό κόντρα στην Αγγλία.

Ανεξαρτήτως έκβασης του αποτελέσματος, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη λάβει την απόφαση προσέγγισης του νεαρού επιθετικού με καταγωγή από την Γκάνα, οπότε, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η πρώτη τους προσέγγιση αναμένεται άμεσα και δη από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.   



www.bnspors.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0