Football Talk

«Διπρόσωπος» ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

«Διπρόσωπος» ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, στα δύο ημίχρονα, στο φιλικό κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, πληρώνοντάς το με φιλική ήττα 2-1.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, συνεχίζει την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους και στο πλαίσιο αυτής, αναμετρήθηκε με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» μπήκε αποφασισμένος στον αγώνα και με το πολύ σοβαρό πρόσωπο που επέδειξε στα πρώτα λεπτά, δεν επέτρεψε στους Βέλγους να δημιουργήσουν ευκαιρίες και ήλεγχε τον ρυθμό πλήρως.

Έτσι, κατάφερε να προηγηθεί στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ, το οποίο δόθηκε υπέρ του Μπράντον Τόμας.

Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, μπορεί να έπεσε λίγο ο ρυθμός αλλά η υπεροχή του ΠΑΟΚ ήταν εμφανής και έτσι κράτησε το δίκαιο αυτό προβάδισμα μέχρι το τέλος του.

Η δεύτερη πράξη της αναμέτρησης έμελλε να είναι αρκετά διαφορετική. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισε με την ίδια ενδεκάδα, λόγω και του φιλικού με την Φίτεσε (20:00) την ίδια μέρα (13/07), ενώ η Ουνιόν πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές.

Η φρεσκάδα αυτή έγινε εμφανής όταν μόλις στο 50’, πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η βελγική ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ντέιβιντ μετά και από μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του «δικέφαλου».

Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να ισορρόπησαν μετά από το κακό διάστημά τους μεταξύ 45’ και 55’, παρόλο αυτά η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Ήταν η σειρά του Καμπανγκού να «πληγώσει» την ομάδα του Λουτσέσκου,  με κεφαλιά στο 66’, διαμορφώνοντας το 2-1. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός έβαλε τις φωνές στον Κουλιεράκη για αυτή τη φάση του γκολ.

Οι προσπάθειες για ισοφάριση δεν τελεσφόρησαν και έτσι γράφτηκε ο επίλογος του παιχνιδιού, που βρίσκει τον ΠΑΟΚ ηττημένο και τον προπονητή του να ψάξει τις αιτίες για το μέτριο πρόσωπο που επέδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τόμας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0