Football Talk

Ισοπέδωσε με «εξάρα» (6-0) την Ανδόρρα και... αγκάλιασε τα Play Offs του EURO η Εθνική Γυναικών!

Ισοπέδωσε με «εξάρα» (6-0) την Ανδόρρα και... αγκάλιασε τα Play Offs του EURO η Εθνική Γυναικών!

Η Ελλάδα έπραξε ως όφειλε και υπέταξε την Ανδόρρα με το εμφατικό 6-0 και πλέον περιμένει την «μάχη» με το Μαυροβούνιο (16/07) που θα κρίνει και ποια χώρα θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

Σπουδαία εμφάνιση από την Ελλάδα η οποία, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2025, πέτυχε έξι γκολ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ανδόρρα.

Η Εθνική Ελλάδος φάνηκε από νωρίς τι είδους κατεύθυνση θα ακολουθήσει σε αυτή την αναμέτρηση. Μόλις στο 1η Σοφία Κόγκουλη και μετά από ασίστ της Βεατρίκης Σαρρή, άνοιξε το σκορ για την Εθνική βάζοντας δύσκολα εξαρχής στις παίκτριες της Ανδόρρας.

Ο καταιγισμός ευκαιριών συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο 23’ ήταν η σειρά της Σαρρή να «βρει δίχτυα», διαμορφώνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Μπαίνοντας στο δεύτερο 45λεπτο, η εικόνα δεν φάνηκε να αλλάζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να «καθαρίζει» το ματς σε 25 λεπτά. Αρχικά στο 58’ με το δεύτερο γκολ της Κόγκουλη και έπειτα στο 69’ με την Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα η επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 79’ και στο 89', «σφραγίζοντας» έτσι το τελικό 6-0.

Πλέον η «γαλανόλευκη» καλείται να επιδείξει τον ίδιο ζήλο και στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (16/07) και να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, όντας πανέτοιμη για τα Play Offs.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0