Football Talk

Φήμες για Νάστασιτς και Ολυμπιακό – Έχει παίξει σε τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα, διεθνής… 34 φορές!

Φήμες για Νάστασιτς και Ολυμπιακό – Έχει παίξει σε τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα, διεθνής… 34 φορές!

Μία μεταγραφική περίπτωση που φαντάζει ιδιαίτερα σοβαρή εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φημολογείται πως σχετίζεται με την περίπτωση του Ματίγια Νάστασιτς.

Σημαντικά δεδομένα φαίνεται πως έχουν προκύψει στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του Νταβίντ Κάρμο από τους «ερυθρολεύκους».

Συγκεκριμένα, φημολογείται πως η ελληνική ομάδα, η οποία κατέκτησε το Europa Conference League, αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό, που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ανγκολέζος.

Και στη μεταγραφολογία που πάντα προκύπτει, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Ματίγια Νάστασιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα και απασχολεί τη δεδομένη στιγμή τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να είναι ο μοναδικός που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του έχει φορέσει τη φανέλα της Σάλκε, με την οποία αγωνίστηκε 157 φορές. Κοινό χαρακτηριστικό με τον Στέφαν Γιόβετιτς, το γεγονός πως έχει αγωνιστεί στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Σερβίας 34 φορές.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0