Football Talk

«Ήταν όπως τους άφησα!»: Η φοβερή ατάκα του Ότο Ρεχάγκελ μέσα από την κάμερα του BN Sports! (video)

«Ήταν όπως τους άφησα!»: Η φοβερή ατάκα του Ότο Ρεχάγκελ μέσα από την κάμερα του BN Sports! (video)

Τους βρήκε όπως τους άφησε. Ή… σχεδόν όπως τους άφησε. Και εκείνος, πάντως, από την πλευρά του, δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Ένα «ελληνικό» παρελθόν, που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, αναβίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Έσεν. Και ο Ότο Ρεχάγκελ είχε μία ιδιαίτερη… ατάκα για τους δημοσιογράφους, μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης των Ελλήνων Legends με τους UEFA All Stars!

Αποστολή στη Γερμανία: Φάνης Τσοκανάς

Πέρασαν 20 χρόνια. Ποιος να το φανταζόταν. Είκοσι ολόκληρα χρόνια από το καλοκαίρι που «τρέλανε» όλους τους Έλληνες.

Τότε που η Εθνική μας ομάδα, με έναν… Γερμανό στον πάγκο της, κατάφερε να σηκώσει το EURO 2004, επικρατώντας δύο φορές της Πορτογαλίας, μένοντας στο 1-1 με την Ισπανία, και αποκλείοντας τη Γαλλία και την ιδιαίτερα ισχυρή, Τσεχία.

Είκοσι χρόνια από το απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μόνο συγκίνηση θα μπορούσε να επικρατεί στο Έσεν, όπου πριν από μερικές ώρες, το BN Sports και ο Φάνης Τσοκανάς παρακολούθησαν από κοντά τη φιλική αναμέτρηση των Ελλήνων Legends με τους UEFA All Stars.

Τι και αν ηττηθήκαμε; Ο Ότο Ρεχάγκελ διόλου ασχολήθηκε με το τελικό 2-1, επισημαίνοντας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, σε πόσο καλή κατάσταση βρήκε τα «παιδιά» του!

Είπε παράλληλα, πως η Ελλάδα έχασε δίκαια, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ηλικιακή διαφορά, που ήταν αρκετά μεγάλη!

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα παιδιά ήταν σχεδόν όπως τους άφησα πριν από είκοσι χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Ότο Ρεχάγκελ στους εκπροσώπους του Τύπου, που έδωσαν το «παρών» στο Έσεbν, για να συμπληρώσει…

«Στο παιχνίδι, σίγουρα οι παίκτες μας δεν είχαν τη φυσική κατάσταση του 2004 και οι UEFA All Stars μας κέρδισαν δίκαια. Αλλά ήταν και πιο νέοι από εμάς!»

Δείτε τις δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ μέσα από την κάμερα του BN Sports:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0