Football Talk

«ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ, ΟΛΕ»: Μνήμες… EURO 2004, τα «ευχαριστώ» του Χαριστέα και η αναχώρηση του Ρεχάγκελ! (video)

«ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ, ΟΛΕ»: Μνήμες… EURO 2004, τα «ευχαριστώ» του Χαριστέα και η αναχώρηση του Ρεχάγκελ! (video)

Μία τεράστια βραδιά έφτασε στο τέλος της και ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο. Με συνθήματα, με χειροκροτήματα, με αποθέωση στον Ότο Ρεχάγκελ και με μία ανάμνηση που δεν θα ξεθωριάσει ποτέ, από εκείνο το καλοκαίρι, το 2004. Oι Έλληνες «Legends» έδωσαν μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση, 20 χρόνια μετά, και ο κόσμος ήταν δίπλα τους!

Αποστολή στο Έσεν: Φάνης Τσοκανάς

Μία σπουδαία στιγμή, ένα φιλικό που πολύ δύσκολα θα λησμονηθεί, φτάνει στο τέλος του.

Η Εθνική μας ομάδα, που κατέκτησε το EURO 2004, αντιμετώπισε την UEFA All Stars στο Έσεν και ηττήθηκε με 2-1, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με 1-0, χάρη στο γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Μικρή σημασία έχει φυσικά το αποτέλεσμα, μπροστά στις εικόνες που αναβίωσαν μπροστά στα μάτια μας. Ο κόσμος στήριξε την Ελλάδα, τραγούδησε συνθήματα, δεν ξέχασε ποτέ όσα συνέβησαν πριν από 20 χρόνια, δεν ήθελε να τελειώσει το ματς… 80 λεπτών, στη Γερμανία!

Λίγα λεπτά αργότερα, έφτασε η στιγμή της αναχώρησης, με τον Ότο Ρεχάγκελ να συνοδεύεται προς το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε, ακούγοντας το όνομά του, σε συνδυασμό με χειροκροτήματα, από τους Έλληνες που περίμεναν να τον δουν.

Την ίδια ώρα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν μπαίνοντας στο πούλμαν, με την κάμερα του BN Sports να εντοπίζει τον Άγγελο Χαριστέα. Ευχαρίστησε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, σήκωσε τα χέρια του μόλις άκουσε το σύνθημα «Ελλάς, ολέ, ολέ» και αποχώρησε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0