Football Talk

«Βαριά» τιμωρία για τον Άρη: Δύο αγωνιστικές σε όλη την αποστολή ελέω τελικού Κυπέλλου!

«Βαριά» τιμωρία για τον Άρη: Δύο αγωνιστικές σε όλη την αποστολή ελέω τελικού Κυπέλλου!
Πολύ «βαριά» είναι η τιμωρία που επέβαλε στον Άρη η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, σχετικά με το γεγονός πως οι παίκτες δεν πήραν το μετάλλιό τους, μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Με μία πρωτόγνωρη ποινή τιμώρησε τον Άρη η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιλογή του συλλόγου να μην... επιτρέψει στους παίκτες να παραλάβουν τα μετάλλιά τους! 
 
Συγκεκριμένα, στους «κίτρινους» επιβλήθηκε ποινή, η οποία τιμωρεί με δύο αγωνιστικές όλους όσους βρίσκονταν στο φύλλο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που για κάποιους ποδοσφαιριστές υπήρχαν ήδη κι άλλες ποινές! 
 
Συγκεκριμένα, ο Σουλεϊμάνοφ είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές, επομένως πλέον έχει επτά, οι δύο του Ζουλ αυξάνονται στους τέσσερις, ενώ στις τρεις έφτασε η ποινή του Νταρίντα, ο οποίος είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. 
 
Συγκεκριμένα, οι παίκτες που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα ματς της σεζόν είναι οι: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Μάνου Γκαρθία, Σαμόρα, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Αγοραστός, Φεράρι και Φετφατζίδης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0