Football Talk

Δεν λυγίζει... με τίποτα αυτή η Κολομβία: Απέκλεισε με δέκα την Ουρουγουάη και πάει στο Μαϊάμι για να το σηκώσει! (video)

Δεν λυγίζει... με τίποτα αυτή η Κολομβία: Απέκλεισε με δέκα την Ουρουγουάη και πάει στο Μαϊάμι για να το σηκώσει! (video)
Τι κι αν δεν ήταν το φαβορί, τι κι αν αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, η Κολομβία κατόρθωσε να νικήσει την Ουρουγουάη (11/07, 1-0) και να επιστρέψει σε τελικό μετά από 23 χρόνια! 
 
Η «επτάψυχη» Κολομβία άντεξε με δέκα παίκτες απέναντι στην Ουρουγουάη στο Σάρλοτ και επικρατώντας με 1-0, πήρε τεράστια πρόκριση στον τελικό του Copa America, όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή
 
Το «χρυσό» γκολ των Κολομβιανών πέτυχε ο Τζέφερσον Λέρμα στο 39ο λεπτό, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από πάσα του Χάμες Ροντρίγκες


 
Οι «καφετέρος» έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 45+1', όταν αποβλήθηκε - με δεύτερη κίτρινη - ο Μουνιόθ, όμως δεν «λύγισαν» από την πίεση των «Σελέστε» και κατόρθωσαν να πάρουν ένα ιστορικό «εισιτήριο», που τους φερνει στον τελικό μετά από 23 χρόνια!

Αμέσως μετά το παιχνίδι, οι παίκτες της Κολομβίας ξέσπασαν σε λυγμούς, ενώ ακολούθησαν και επεισόδια μεταξύ Ουρουγουνών παικτών και Κολομβιανών οπαδών στις εξέδρες! 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρα (15/07, 03:00) στο Μαϊάμι.  



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0