Football Talk

Δεν χαρίστηκαν οι Βέλγοι: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε φιλική ήττα με 3-1 από την Γκενκ

Δεν χαρίστηκαν οι Βέλγοι: Ο ΠΑΟΚ γνώρισε φιλική ήττα με 3-1 από την Γκενκ
Την φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την βελγική Γκένκ, στα πλαίσια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, σε ένα παιχνίδι που δεν ενθουσίασε και επιδέχεται συγκεκριμένων διορθώσεων, ειδικά αμυντικά.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται ενόψει της πρώτης αναμέτρησής του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στη νικήτρια του ζευγαριού Μπάνια Λούκα-Εγνάτια

Στα πλαίσια αυτής αγωνίστηκε σήμερα (10/07) κόντρα στην Γκενκ, στο Χορστ, σε ένα παιχνίδι που χωρίστηκε σε δύο 60λεπτα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον «δικέφαλο του Βορρά» καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, δέχτηκε δύο γκολ.

Αρχικά με εκπληκτική ατομική ενέργεια του Στέρνμπεργκ ξεκινώντας από το κέντρο και καταλήγοντας να πλασάρει με όμορφο τρόπο τον Κοτάρσκι στο 5’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι από επίθεση που ξεκίνησε από τον Στέρνμπεργκ ο οποίος ταλαιπώρησε ιδιαίτερα την άμυνα του ΠΑΟΚ, μοίρασε την ασίστ για τον Στέκερς, διπλασιάζοντας τα γκολ της βελγικής ομάδας.

Στο 46’ οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μουργκ αστόχησε με τον Πέντερς να αποκρούει την προσπάθειά του.

Εννέα λεπτά αργότερα ωστόσο, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 χάρη σε γκολ του Μπάμπα μετά από σέντρα του Ντεσπότοφ. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 60λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να αποκτήσει ρυθμό, λόγω και των πολλών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα, ωστόσο οι Βέλγοι ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 84’, μετά και από λάθος εκτίμηση του Τσιφτσή και όμορφη συνεργασία των παικτών της Γκενκ, ο Ζεκίρι έκανε το 3-1.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο γκολ αλλά οι προσπάθειες του δεν τελεσφόρησαν.


Έτσι λοιπόν, επήλθε το τελικό 3-1 υπέρ της Γκενκ στο Χορστ, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς προβληματισμένους άλλα έχοντας μάθει αρκετά από αυτό το παιχνίδι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο 60λεπτο: Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο 60λεπτο: Τσιφτσής, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ (Τσοπούρογλου 97'), Σάστρε (Γκούμας 92’), Σβαμπ, Θυμιάνης, Βιεϊρίνια (Τσαούσης 103'), Τάισον (Σμυρλής 72’), Κωνσταντελιας (Κουλιάτα), Μπράντον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0